Про нас

Найняти

Найняти відданих Shopify розробників в Україна


Деяким компаніям може бути вкрай непросто знайти й утримати відданого Shopify програміста. Однак не для нас. Наша процедура прийому на роботу строга, щоб належним чином відібрати наших Shopify розробників в Україна. На додачу до вирішення теоретичних завдань, таланти мусять виявити практичний і реальний досвід розробки Shopify.

Shopify — це компанія електронної комерції, що базується в місті Оттава (Канада). На відміну від більшості популярних платформ електронної комерції та систем управління контентом, компанія самостійно підтримує свій код. За останні роки Shopify дедалі більше набирає популярності серед власників невеличких магазинів.

Високий попит на Shopify розробників

Факти зрозумілі. Попит на висококваліфіковані таланти в розробці Shopify перевищує пропозицію. Це створює вражаючий дефіцит на ринку. Наша місія проста: Знайти, найняти й утримати найкращих Shopify програмістів в Україна. Це дозволяє нашим клієнтам завжди бути попереду.

У серці Східної Європи

Team Extension розташовується в Бухаресті (Румунія). В якості центу стартапів Бухарест володіє багатьма перевагами, серед яких високошвидкісне оптоволоконне підключення до Інтернету (згідно з даними bloomberg.com, Румунія посідає п'яте місце в світі за швидкістю передачі даних мережею Інтернет), невисокі операційні та накладні витрати, а також багатий вибір зрощених у країні талантів. З огляду на підвищення необхідного рівня підприємницької культури самодостатності та гнучкості, виникли прогресуючий діловий сектор і розмаїття англомовних спеціалістів, які володіють технічними навичками та ресурсами.

Наші співробітники мають значення

У Team Extension LLC ми переконані, що успішність нашої справи значно залежить від того, наскільки щасливі наші співробітники, що б ми не розробляли, винаходили або продавали. Ми повністю довіряємо нашим технічним талантам і їхньому росту в нашій організації щонайменше тому, що ми не можемо йти вперед і рости без наших команд.

Найняти відданого Shopify розробника