Про нас

Найняти

Сучасний порядок відбору неідеальний

Клієнти звертаються до рекрутингових компаній із надією на задоволення конкретних потреб, чи то відділ ІТ, маркетингу або будь-який інший. Більшість рекрутингових компаній всього-лиш зосереджуються на високих вимогах та умовах оплати, щоб опублікувати в мережі об'яву про вакансію. Після напливу кандидатів розпочинається простий відсів і, врешті, процес відбору. Цей цикл повторюється доти, поки не знайдеться той, хто найбільше відповідає критеріям.

Типовий «підхід до рекрутингу» віджив своє

Рекрутинговим компаніям не вдається залучити найкращі таланти через складні вимоги світового ринку сьогодення. Рекрутинговим компаніям не вистачає «ноу-хау», які необхідні, щоб відповідати засадам розвитку сфери високих технологій. Ми бачили цю дилему знову і знову. Цей провальний підхід до залучення талантів призвів до появи прірви між тим, чого хоче та потребує клієнт (Ви) і тим, що шукає рекрутингова агенція. Якщо коротко — рекрутингові компанії стараються зробити свою роботу швидко, а не ефективно. Це, у свою чергу, впливає на здатність клієнта досягати результатів і вести діяльність, а отже призводить до несприятливих фінансових наслідків.

Ми знаходимо для Вас висококваліфіковані таланти

Ми шукаємо, наймаємо, перевіряємо та надаємо Вам таланти на основі того спектру навичок, який Ви хотіли отримати. Ми привносимо ноу-хау та таланти безпосередньо клієнту — у нас, віддалено або у Вас на підприємстві.

Найняти відданих розробників